Fontys Hogeschool ICT houdt open dag

Fontys Hogeschool ICT houdt op zaterdag 26 maart een open dag in Eindhoven. Studenten en docenten delen met de bezoekers hun ervaringen over studeren bij Fontys. De open dag duurt van 10.00 uur tot 14.30 uur en is in gebouw R1 aan de Rachelsmolen 1.

Op de open dag is er een informatiemarkt waarin alle ict-opleidingen aan bod komen. Fontys Hogeschool ICT biedt alle ict-opleidingen aan binnen de bacheloropleiding hbo-ict. Studenten hoeven bij de start van hun opleiding nog niet precies te weten in welke richting van ict zij zich willen ontwikkelen. In de loop van het eerste jaar wordt een keuze gemaakt voor één (of meerdere) van de acht mogelijke studieroutes. Beschikbare studieroutes zijn ICT & Business, ICT & Game Design and Technology, ICT & Lifestyle, ICT & Management and Security, ICT & Media Design, ICT & Smart Mobile, ICT & Software Engineering en ICT & Technology.

Meer informatie

Mbo'ers komen op de informatiemarkt meer te weten over hun doorstroommogelijkheden naar het hbo. Ook kan er gesproken worden met een studieloopbaanbegeleider. Verder is er informatie in te winnen over studiefinanciering. Bezoekers die van tevoren al meer informatie willen hebben over het programma van de open dag kunnen zich via de website van Fontys aanmelden voor een informatiemail. Hierin staat vermeld hoe laat de voorlichtingsrondes beginnen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ah, dat is die school die samen met het Limburgse bedrijfsleven een rapport opzette waarin de 45+ werknemer oud vuil werd genoemd.

hallo Mark.

heb jij toevallig een link naar dat rapport?

@mark
Je bedoelt die school waar meer managers dan docenten zijn? Of zijn ze dat allemaal tegenwoordig?

Denk je dat het op HSZuyd anders is ?
De paar lui die daar iets serieus weten te presteren kunnen dat omdat ze zelf dingen uitzoeken, niet omdat de 'meester in de klas' ze dat geleerd heeft.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-03-16T14:52:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.