Directeur Qurius Nederland stapt op

De directeur van Qurius Nederland, Peter van Haasteren, treedt per 1 april 2011 terug. Van Haasteren kampt al enige tijd met gezondheidsproblemen en besloot 'na goed overleg' om af te treden. Algemeen directeur Leen Zevenbergen neemt de taken van Van Haasteren over. Qurius gaat niet op zoek naar een nieuwe kandidaat voor de positie. Zevenbergen wil de organisatie 'platter maken' door de functie van directeur Qurius Nederland op zich te nemen.

Van Haasteren bekleedde sinds begin 2010 de functie van directeur van de Nederlandse organisatie van Qurius. Daarvoor werkte hij onder andere voor de Deense erp-leverancier Maconomy (tegenwoordig Deltek) en softwarebedrijf Exact.

Zevenbergen kondigde in een interview met Computable in 2010 al aan dat er managemenfuncties zouden verdwijnen. Hij presenteerde toen plannen om het bedrijf weer winstgevend te maken. Het gaat onder andere om de splitsing van diensten en producten en de dienstverlener richt zich voornamelijk op Microsoft-producten.

Volgens chief brand officer Geerd Schlangen richtte Zevenbergen zich in het eerste jaar als algemeen directeur van Qurius op de buitenlandse activiteiten. 'In België, Engeland, Duitsland en Spanje zijn inmiddels nieuwe managers aangesteld en Zevenbergen gaat zich dit jaar dus meer op Nederland richten.'

Zevenbergen hoopt dat het bedrijf in 2011 weer winst maakt. In 2010 boekte de dienstverlener nog een verlies van 6,9 miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-03-31T11:58:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.