Inter Access zoekt 100 nieuwe medewerkers

Ict-dienstverlener Inter Access zoekt in 2011 ten minste honderd nieuwe medewerkers. Dit aantal is deels ter compensatie van het verloop; Inter Access mikt op een groei van ongeveer veertig medewerkers dit jaar. De dienstverlener zoekt breed naar kandidaten: van architecten en ontwikkelaars, tot aan adviseurs, projectmanagers en accountmanagers.

Het bedrijf is vooral op zoek naar specialisten op het gebied van applicaties en infrastructuuroplossingen, die tevens beschikken over kennis van en ervaring in de voor Inter Access relevante sectoren. Dat zijn (lokale) overheid, financiële dienstverlening, zorg en kennisintensieve bedrijven in dienstverlening en industrie.

Inter Access gaat kandidaten werven via eigen medewerkers, externe bureaus, jobboards, social media en slimme inzet van bestaande middelen. Ook heeft de dienstverlener een speciale website in het leven geroepen om geïnteresseerden te informeren over Inter Access. Momenteel heeft Inter Access circa vijfhonderd medewerkers in dienst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Goed om te zien dat ook bedrijven waar het erg slecht mee ging de afgelopen jaren weer werven. Wel ben ik, na de zware verliesjaren en extra leningen om rente te kunnen betalen, benieuwd naar het resultaat van 2010.

Voor nieuwe medewerkers toch wel belangrijke informatie...

Grappig bericht...in de wandelgangen is de nieuwe bedrijfsnaam Inter-EXIT...

Grappig ja, sinds Gerard weg is gaat alles kapot. Het begon met nolimit weg te werken.
Jammer, leuke tijd achter de rug daar

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-04-12T11:16:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.