Sogeti breidt Nederlandse directie uit

Sogeti Nederland breidt per 1 mei 2011 zijn directie uit van drie naar vier man. Piet Wybe Wagter start dan als chief operating officer (coo). In zijn functie wordt Wagter eindverantwoordelijk voor alle lijndivisies van Sogeti op het gebied van applicaties, infrastructuur, zakelijk ict-advies, testen en kwaliteitszorg. Naast Wagter bestaat de directie van Sogeti Nederland uit Jeroen Versteeg (ceo), Ronald Spaans (cfo), Bart Hendriks (cso).

Wagter kwam in 2003 in dienst van Sogeti door de wereldwijde overname van Transiciel. Destijds vervulde hij de rol van commercieel directeur van de sector Handel & Transport. In 2007 maakte Wagter de overstap naar Sogeti Belux waar hij ruim vier jaar verantwoordelijk was voor de divisie Applicatie Services. Sinds 2010 is Piet Wybe Wagter eindverantwoordelijk voor de verwerving van projecten in de financiële markt voor Sogeti Belux. Voor zijn dienstverband bij Sogeti was hij onder andere werkzaam in diverse management- en directiefuncties bij Akzo Nobel, Roccade en PinkRoccade.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-04-12T13:54:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.