Koning & Hartman neemt consultancy ATC over

Het Nederlandse technolgiebedrijf Koning & Hartman neemt voor een onbekend bedrag de activiteiten over van ATC Technology Consultants (ATC) over. ATC biedt detachering- en consultancydiensten in de telecommarkt. Een aantal consultants heeft juridische kennis over het plaatsen van masten voor gsm- en utms-netwerken. Het gaat dan om vrijstaande masten, masten op daken en hoogspanningsmasten. Koning & Hartman hoopt bij grote telecomaanbieders de leverancier van masten te worden.

Per 1 juni 2011 is het bedrijf onderdeel van Koning & Hartman. Volgens Oswald Coene, algemeen directeur van Koning & Hartman, biedt de overname de kans om activiteiten op gebied van consultancy en 'site acquisitie' versneld uit te bouwen. Door deze overname beschikt Koning & Hartman over een groep van ongeveer tachtig gespecialiseerde consultants op het gebied van projectmanagement, roll-outmanagement, site acquisitie, claimmanagement en contract- en relatiemanagement.

Over Koning & Hartman

Koning & Hartman is een Nederlands technologiebedrijf voor de telecom, industrie en infrastructuur. Het heeft 500 werknemers in dienst. Het bedrijf is actief in openbaar vervoer, water, energie, overheid, maakindustrie (oem), voedingsmiddelenindustrie, farmacie, openbare orde & veiligheid en financiële dienstverlening. Koning & Hartman werkt samen met  partners zoals Mitsubishi, Microsoft, Panasonic, Intel, Kenwood, Motorola, Mean Well en IPC, en levert technische oplossingen aan grote multinationals. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, de overige kantoren in Delft, Veenendaal en Vilvoorde (België).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-06-01T09:05:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.