Atos Origin traint professionals in mobile apps

Ict-dienstverlener Atos Origin gaat mobiele diensten op het gebied van mobile apps leveren. Hiertoe zet het bedrijf de Atos App Academy op. Dat is een trainingsprogramma waarin ict-professionals leren hoe om te gaan met het gebruik van mobiele applicaties. In eerste instantie ligt de nadruk van het opleidingsprogramma op het trainen van consultants, integratie-architecten en applicatie-ontwikkelaars.

Later zullen ook andere disciplines aan het curriculum worden toegevoegd, zoals business- en informatie-analisten en testers. De App Academy fungeert ook als ‘lab', waarin Atos Origin samen met klanten experimenteert met de toepassing van mobiele technologie in de bedrijfsprocessen van de betreffende klanten.

iOS, Android en HTML5

De Atos App Academy heeft trainingsprogramma's en lab-omgevingen voor verschillende platforms/standaarden, zoals iOS, Android en HTML5. Trainingen voor de Service2Media- en Windows Phone-platformen zijn in ontwikkeling. Het opleidingsprogramma bestaat uit klassikale- en e-learning onderdelen, maar ook uit het onder begeleiding uitvoeren van praktijk cases. Atos Origin richt zich met de App Academy met name op de integratie-aspecten van enterprise apps en consumer apps die (grote) bedrijven willen aanbieden aan hun klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-06-27T10:16:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.