Directeur Ciber Nederland maakt promotie

Directeur van Ciber Nederland, Tom van den Berg, promoveert tot directeur van Ciber International. Hij is ook benoemd tot executive vice president van de wereldwijde organisatie van Ciber. Binnen de bedrijfsleiding van de wereldwijde organisatie staat Van den Berg één positie onder Ciber-ceo Dave Peterschmidt.

Van den Berg vervangt in zijn nieuwe dubbelfunctie de Noor Terje Laugerud, die tien jaar op die posten zat maar meer tijd wil vrijmaken voor zijn gezin. Van den Berg blijft voorlopig ook aan als directeur van de Nederlandse organisatie. Het is nog niet bekend of en wanneer hij op die post wordt vervangen.

De wereldwijde organisatie van Ciber (Ciber Inc.) bestaat uit Ciber International en Ciber VS, Canada en India. Ciber International bestaat uit zestien landenorganisatie verdeeld over Europa, Australië en Azië.

Als belangrijke agendapunten voor zijn nieuwe post noemt Van den Berg het delen van kennis tussen landenorganisaties onderling en het moederconcern. Daarnaast wil de bestuurder die sinds 1999 voor het bedrijf werkt, de dienstverlening voor wereldwijde klanten efficiënter maken.

Ciber Nederland

Het bedrijf meldt dat Van den Berg in zijn rol als directeur van Ciber Nederland verschillende internationale projecten leidde waaronder de introductie van ict-diensten voor energieleveranciers en de integratie van verkoopprocessen.

Bij Ciber werken negenduizend mensen. Wereldwijd zet het bedrijf ongeveer één miljard dollar om. De Nederlandse organisatie telt ongeveer 550 medewerkers, verdeeld over kantoren in Eindhoven, Nieuwegein, Den Bosch, Rotterdam en Amsterdam.

Zangkunsten

Tijdens het 12,5 jarig jubileum van de Nederlandse tak van de dienstverlener toonde Van den Berg zijn zangkunsten (fragment start na ongeveer vier minuten).  

Speech Tom vd Berg. 12,5 jaar jubileum Ciber Nederland

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Mooie toegankelijke vent en een geweldige ceo die midden tussen z'n mensen staat! Een verademing in een wereld van plofkoppen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-07-15T10:47:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.