Oracle Nederland zoekt honderd mensen

Ict-leverancier Oracle Nederland zoekt ongeveer honderd nieuwe medewerkers. Het gaat voornamelijk om verkoop- en adviesfuncties (consultancy en sales). Het bedrijf zoekt zowel ervaren krachten als mensen die kortgeleden zijn afgestudeerd. De ict-leverancier wil niet direct zeggen hoeveel mensen het zoekt in Nederland maar de vacaturesite verraadt het aantal openstaande vacatures.

De werving in Nederland is onderdeel van een grotere campagne. De ict-leverancier zoekt in totaal zeventienhonderd nieuwe medewerkers voor de verschillende landorganisaties in de EMEA-regio. In de zoektocht naar nieuw personeel wordt ook sociale media gebruikt.

Het betreft vacatures op verschillende posities binnen diverse bedrijfsonderdelen van de ict-leverancier. Door de werving moet het personeelsbestand in Europa, het Midden-Oosten en Azië met ongeveer 8 procent groeien. Als het ict-bedrijf in Nederland alle openstaande vacatures krijgt ingevuld, groeit de organisatie met ongeveer 10 procent.

Oracle Nederland telt ongeveer 1050 medewerkers. Het bedrijf opende in maart 2011 een nieuw hoofdkantoor in Utrecht.

Ontsagronde na overname Sun

Begin 2011 werd bekend dat het bedrijf in Nederland 138 banen schrapte. Het ging toen om functies die overbodig zouden zijn na de overname van Sun Microsystems.

Bij Oracle werken in totaal 108.000 mensen. Daarvan werken ongeveer 22.000 mensen in Europa.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-08-10T15:46:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.