Kasteel gaat na 22 jaar Ordina eerst afkoelen

Algemeen directeur van ict-dienstverlener Ordina Ronald Kasteel gaat het eerst een tijdje rustig aan doen nadat hij op 1 september 2011 zijn functie neerlegt. Hij zegt nog geen ideeën te hebben over het vervolg van zijn carrière. 'Ik zal me tot mijn laatste dag als ceo van Ordina volledig op dat bedrijf richten en daarna volgt een periode van zeg maar een soort 'cooling down'.'

Dat zei Kasteel tijdens een toelichting op de jaarcijfers over het eerste half jaar van 2011. Kasteel liet na vragen over het vervolg van zijn carrière niets los over gesprekken met andere werkgevers of zijn persoonlijk ambities. Kasteel werkte 22 jaar voor Ordina waarvan de laatste twaalf jaar als ceo.

Begin mei 2011 meldde de dienstverlener in een verklaring dat Kasteel per 1 september 2011 wordt vervangen door Stépan Breedveld, die sinds november 2010 bestuurslid bij Ordina is. Breedveld is nu nog verantwoordelijk voor de activiteiten van Ordina in Nederland.

Koeltjes

Kasteel reageert ook koeltjes op de vraag hoe hij het bedrijf achterlaat. 'We hebben in de eerste zes maanden van 2011 marktaandeel gewonnen en dat karakteriseert de kansen van het bedrijf voor de toekomst.' Hij benadrukt trots te zijn op wat Ordina de afgelopen jaren heeft bereikt.

Een aantal lezers van Computable vindt dat Kasteel had moeten vertrekken nadat het bedrijf forse verliezen leed op de bpo-divisie in 2008. In reacties op het artikel over het vertrek van Kasteel melden ze dat de directeur eerder zijn biezen had moeten pakken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-08-23T14:31:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.