Independit detacheert ICT'er via app

Dit artikel delen:

Detacheerder Independit heeft samen met ontwikkelaar Remotion Groep een smartphone-app ontwikkeld waarmee de eigen freelancers direct op opdrachten kunnen reageren. Via push-notificatie worden opdrachten naar freelance-ict’ers gestuurd waarop ook via de smartphone gereageerd kan worden. De app is alleen voor iPhone en Android beschikbaar.

Independit wilde meer uit mobiele toepassingen halen. Daarnaast zocht het naar nieuwe mogelijkheden om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Eerste resultaat is de smartphone-app. Independit wil echter meer gaan doen en het bedrijf gaat zijn dienstverlening via mobiel internet uitbreiden. Via de app kan de Independit-freelancer zijn persoonlijke voorkeuren aangeven en zo opdrachten aangeboden krijgen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Jawel, weer een bevestiging dat detacheren gewoon dozen schuiven is. Gewoon een aanvraag zo massaal mogelijk in de markt zetten en dan maar kijken wie er reageert.

Echt detacheren is weten wat de klant wil, weten wat de functie inhoudt, weten hoe de samenstelling van de afdeling is en dan kijken naar de mogelijke kandidaten die je in je netwerk hebt.
Uiteindelijk een afgewogen selectie uit de kandidaten en 1of 2 geschikte kandidaten aanbieden.

Dat je het een zzp-er makkelijk maakt om overal en altijd te reageren is niet het probleem echter hoeveel kansloze kandidaten ga je afmelden op hun reactie......of gewoon lekker standaard reactie; "als u niets hebt vernomen, dan is de keuze niet op u gevallen".

1) sinds wanneer zijn het HUN freelancers. dan zijn het namelijk geen freelancers en is er een gezagsverhouding en is men in dienst. Het zijn freelancers en die werken met meer partijen samen en zijn dus zelfstandig en niet van Independit.
2) Op zich een handige tool en indd. deze grote partijen schuiven op die manier snel CV's door. Doen niet wat sommige kleine partijen doen die echt eerst onderzoeken of er een goede match is op technisch en persoonlijk vlak en gaan pas dan voorstellen. Anderzijds ligt dit ook aan de klanten die geen geduld hebben om de detacheerder kwaliteitswerk te laten verrichten.

Eens froq! Het kan niet alleen kwalitatief beter maar ook goedkoper voor de klant als je durft te kiezen voor een partnership relstie met een human resource partner. http://priman.nl/detachering/detachering-onze-propositie/

@ jan prins.

"Hoeren hebben klanten, wij hebben opdrachtgever" zeiden ze vroeger altijd!!

Als je dus met je klant een relatie aangaat wordt het je echtgenoot!

Het artikel is wat uit zijn verband, want met hun freelancers wordt bedoeld, dat zijn de freelancers die zich specifiek hebben ingeschreven bij Independit.

Door middel van deze applicatie die alleen door deze groep gebruikt kan worden, kan de juiste persoon nog sneller gevonden worden. Er zal altijd persoonlijk contact zijn met de freelancers en dat zal deze tool niet wegnemen.

Deze tool zorgt er juist voor dat de eigen ingeschreven kandidaten opbasis van hun vaardigheden nog sneller een opportunity kunnen invullen.

Welkom in de nieuwe wereld “Discover the Difference”

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-09-15T13:20:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.