Nieuwe divisie Macaw zoekt managers

Macaw Enterprise Services (MES), het nieuwe servicecentrum van de ict-dienstverlener, zoekt nieuwe programma- en senior projectmanagers. Momenteel heeft Macaw vier bestaande managers uit de huidige organisatie naar de nieuwe unit weten over te hevelen, maar de dienstverlener wil er in 2011 nog minimaal drie bij. In 2012 wil de nieuwe Macaw-divisie doorgroeien naar vijftien man.

De nieuw te vinden managers zullen ingewerkt worden op het hoofdkantoor in Schiphol-Rijk. De nieuwe business unit van Macaw opereert echter landelijk, waardoor de managers ook in Barendrecht of Apeldoorn gestationeerd kunnen worden. ‘We zoeken dan ook naar flexibel in te zetten programma- en senior projectmanagers', zegt William van der Pijl, general manager van MES. ‘Daarom zoeken we de kandidaten ook niet in specifieke regio's.'

Strategisch vlak

Macaw Enterprise Services is opgezet ter ondersteunig van de solution centers van Macaw. Die centra leveren vooral technische oplossingen voor klanten, terwijl MES vooral op strategisch vlak met klanten spart. ‘We merkten dat er vaak meer speelde dan de implementatie van een specifiek project', vervolgt Van der Pijl. ‘Daar hebben we deze unit voor opgericht, als toegevoegde waarde op onze solution centers.'

De strategische diensten van MES vormen een schil om de huidige dienstverlening van Macaw, het ontwerpen, bouwen en beheren van complexe (web)applicaties, en zorgen zo voor de verbinding tussen de business en de technische implementatie. De dienstverlener zoekt de nieuwe mensen via LinkedIn, advertenties en via de eigen recruiter.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Goede saak!

Succes met werving!

Rob Storm.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-10-06T14:37:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.