Joris Höppener leidt Ordina Business Solutions

Ordina benoemt Joris Höppener tot directeur van de Business Solutions-divisie. Höppener richt zich in die functie op de strategie en operationele leiding van de divisie. Tevens treedt hij toe tot het executive committee van Ordina.

Höppener bekleedde voordat hij in dienst kwam bij Ordina de functie van junior partner bij organisatieadviesbureau McKinsey. In deze rol heeft hij sinds 2003 uitgebreide ervaring opgedaan in zowel de ict-branche als in de financiële markt in Nederland, Europa, Azië en Australië. Höppener adviseerde bestuurders van grote organisaties vooral over ict-verkoopmanagement, operationele verbetering in offshoring, datacenters, applicatieontwikkeling, beheer en over het aanwenden van ict voor innovatie.

De divisie Business Solutions van Ordina richt zich op de ontwikkeling en het in de markt zetten van standaardoplossingen voor marktbrede businessvragen. Voorbeelden hiervan zijn het inzichtelijk maken van patiëntinformatie uit verschillende zorgsystemen, de doorvoering van nieuwe wet- en regelgeving in de systemen van overheidsorganisaties of het inzichtelijk maken van de actuele stand van pensioen- en woekerpolissen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Ordina

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-10-18T11:44:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.