Bezwaarbrief assistente Mark Hurd uitgelekt

De bezwaarbrief die de advocaat van Jodie Fisher, de assistente van voormalig HP-baas Mark Hurd, aan Hurd en HP in de zomer van 2010 schreef is uitgelekt. Tot nu toe was de brief geheim gehouden nadat Mark Hurd had geschikt met tv-ster en voormalig fotomodel Jodie Fisher. Hurd nam op 6 augustus 2010 ontslag bij HP.

Dit meldt allthingsd.com. De brief is geschreven door Gloria Allred van Allred, Maroko en Golberg advocaten uit Los Angeles die Jodie Fisher vertegenwoordigt. In de brief wordt beweerd dat Mark Hurd van Jodie Fisher zijn minnares wilde maken. Hurd nodigde Fisher tijdens haar werkzaamheden voor HP vaak uit voor etentjes en zocht haar op in hotelkamers in Los Angeles, Atlanta, St. Louis en Madrid. Hurd schikte de zaak met Fisher waarna er geen klachten meer waren.

Fisher heeft in een verklaring gezegd dat de brief niet helemaal accuraat was en het niet haar bedoeling is geweest dat Mark Hurd HP zou moeten verlaten. Fisher heeft altijd benadrukt dat de relatie puur zakelijk was. Ze werkte voor Hurd als marketingmedewerkster op diverse locaties in Amerikaanse steden. Daar kreeg ze ongeveer 5000 dollar per opdracht. Hurd zou in die periode voor 20.000 dollar niet correct hebben gedeclareerd. Het ging hierbij om onkostennota's voor reizen, diners en hotelovernachtingen om die ‘professionele zakenrelatie' te onderhouden. Hurd moest vanwege de onregelmatige declaraties aftreden.

CV Jodie Fisher

Jodie Fisher heeft een kleurrijk cv. Ze was voordat ze werkte voor Mark Hurd, werkzaam als verkoopster. Ze is met name bekend als actrice in reality TV en softporno. Fisher werkte voor films en tv-series zoals softe erotische films en 'Age of Love' op televisiezender NBC. Daar was ze een van de 'Cougars', dames van 40+ die een klik probeerden te vinden met jonge mannen, de 'Kittens'. Ze probeerde in dit programma onder andere tennisspeler Mark Philippoussis aan de haak te slaan. Hurd zou volgens de advocaat sinds het zien van 'Age of Love'  onderste boven zijn geweest van Fisher.

Fisher, een gescheiden moeder met een jonge zoon, is volgens haar huidige cv werkzaam als 'vice-president' bij een makelaar. Ze komt uit Dallas, Texas en studeerde op de Texas Tech University. Ze gebruikt voor haar werkzaamheden ook de naam Jodie Coady en Jodie Codie-Fisher. 

Minnaresjes nekten topmannen IBM en Oracle

Niet alleen HP-baas Mark Hurd moest in 2010 het veld ruimen na gedoe met een medewerkster met wie hij een nauwe relatie had. Robert Moffat, die een hoge functie bij IBM bekleedde, kreeg in september 2010 een gevangenisstraf van zes maanden rond een voorkenniszaak. Moffat, die schuld heeft bekend, wilde met het doorspelen van informatie een vrouw helpen waar hij een zeer nauwe relatie mee had. Dat was analiste Danielle Chiesi

Oracle-ceo Larry Ellison moest begin 2010 een affaire managen van Oracle-bestuurder Charles Phillips, die jarenlang naast zijn huwelijk ook een nauwe relatie onderhield met een zekere YaVaughnie Wilkins. Deze affaire werd bekend nadat Wilkins op reclameborden en websites foto's van haar en Philips zette. Philips verliet Oracle en is nu ceo bij erp-leverancier Infor.

Jody Fisher bij de PIG HUNT Premiere, mei 2009

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-12-30T15:31:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.