Avance voegt alle werkmaatschappijen samen

Ict-dienstverlener Avance voegt al zijn werkmaatschappijen samen. Hierdoor vervallen de merknamen Lanscape IT detachering, Albion IT detachering, Talented IT specialisten, Avance IT professionals en Avance IT services. De nieuwe naam van de samengevoegde organisatie wordt Avance ICT Groep.

Avance opereert al twintig jaar als detacheerder in de Nederlandse ict-branche. Het bedrijf heeft zijn activiteiten met diensten uitgebreid door bedrijven over te nemen op het gebied van VoIP, unified communications, virtualisatie en cloud computing. Dit waren onder andere Lanscape, Albion, Look@IT, HOB en A&O. Het bedrijf nam ook detacheerder Jobstream over.

Avance wist in 2011 15 procent meer om te zetten dan in 2010. Het bedrijf heeft ongeveer driehonderd professionals aan het werk. Per 1 januari 2012 heeft het ook een nieuw hoofdkantoor betrokken, het Rijksmonument in Breukelen. Avance ICT Groep heeft daarnaast regionale kantoren in Hoorn (Noord-Holland) en Son (Noord-Brabant).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-01-05T11:32:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.