Compu'Train koopt Broekhuis Training Groep

Training

Aanbieder van ict-opleidingen Compu'Train neemt branchegenoot Broekhuis Training Groep over. De overname is Compu'Train voornamelijk om de Office-trainingen te doen. De koper voorziet een groei in de vraag naar eindgebruikers-trainingen voor kantoorsoftware. Compu'Train neemt ook de uitgeverstak van Broekhuis over. Dat onderdeel van de opleider geeft cursus- en trainingsmaterialen uit.

Broekhuis heeft vestigingen in Utrecht en Rotterdam. Bij het bedrijf werken ongeveer twintig mensen. Het bedrag dat met de overname gemoeid is, is niet bekendgemaakt. Compu'Train werd in 2011 samen met branchegenoot Twice ingelijfd door NCOI Opleidingsgroep. De opleiders vormen zelfstandige bedrijven binnen de NCOI Holding. Dat geldt ook voor Broekhuis Training.

Het aanbod van de NCOI Opleidingsgroep ziet er als volgt uit. NCOI is met name gericht op ict-opleidingen op middelbaar en hoger beroepsniveau. Compu'Train en Broekhuis richten zich voornamelijk op laagdrempelige gebruikerstrainingen voor kantoorsoftware. Het gaat bijvoorbeeld om Microsoft Office-trainingen.

Bij Broekhuis ligt de nadruk op gebruikerstrainingen en migraties naar nieuwe versies van kantoorsoftware. Compu'Tain biedt daarnaast opleidingen voor netwerk- en systeembeheerders. Twice levert voornamelijk opleidingen voor hooggekwalificeerde certificeringen tot bijvoorbeeld applicatieontwikkelaar. Volgens Compu'Train-directeur Marcel van den Berg is de opleider de  grootste aanbieder van Office-trainigen in Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-01-20T15:12:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.