Peak-IT en InWork bemannen helpdesk Tata Steel

Staalleverancier Tata Steel heeft de detacheerders Peak-IT en InWork aangesteld voor het leveren van mensen voor de IT Service Desk. De bedrijven leveren elk gedurende drie jaar gemiddeld acht mensen aan Tata Steel. Het contract vertegenwoordigt per detacheerder een waarde van bijna één miljoen euro en kan jaarlijks worden opgezegd, maar kan na drie jaar ook worden verlengd.

In totaal leveren Peak-IT en InWork zestien mensen aan Tata Steel. De detachering is eerlijk verdeeld, maar tot maart 2012 levert Peak-IT vier mensen meer. Dit is omdat Peak-IT een hogere bezetting heeft en InWork zijn bezetting nog moet opbouwen. Wel zijn de eerste vier medewerkers inmiddels gestart.

Co-sourcing-oplossing

Binnen het contract levert InWork ook een co-sourcing-oplossing aan Tata Steel. Met de oplossing kunnen ict-medewerkers flexibel worden ingezet om efficiënt om te gaan met pieken en dalen in de drukte op de service desk. ‘Het idee achter co-sourcing bestaat al langer en wordt op dit moment door verschillende partijen gepresenteerd als iets nieuws', zegt InWork-directeur Bart Kramer. ‘Zoals wij er vorm aan geven betreft het de flexibele personele invulling van een ict-afdeling. De klant krijgt de beschikking over een vaste poule van medewerkers, die zij naar behoefte (pieken en dalen in de drukte, opvang van vakantie, ziekte, et cetera) kunnen inzetten. Op die manier garanderen we de permanente bezetting en de kwaliteit.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-02-14T10:20:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.