Logica Benelux wijzigt managementteam

Ict-dienstverlener Logica gooit in de Benelux zijn managementstructuur op de schop. Sommige managers wisselen van positie en op een enkele positie wordt er een nieuw lid aan het managementteam toegevoegd. Seamus Keating blijft ceo van Logica Benelux. Logica wil met het aanpassen van de managementstructuur zich meer op projecten en lange termijncontracten gaan richten.

Kees ten Nijenhuis is toegevoegd aan het managementteam in de Benelux. Hij neemt de rol van vice president commercial sector op zich. In deze functie is hij is verantwoordelijk voor de sectoren telecom, nuts, energie, transport, retail en industrie. Voordat hij bij Logica kwam, werkte Nijenhuis sinds 2008 als interim manager bij verschillende Europese en Amerikaanse bedrijven. Van 2002 tot 2008 leidde hij de Europese tak van Wipro, die tijdens deze periode de jaaromzet zag groeien van vijftig miljoen euro naar meer dan één miljard euro.

Nijenhuis volgt Rob Leijn op, die de commerciële sector van Logica Benelux leidde sinds 2009. Leijn is nu vice president sales Benelux. Hij leidt de verkoopactiviteiten en zal daarnaast verantwoordelijk zijn voor de marketingstrategie van Logica.

Marcel Sommeling is verantwoordelijk voor de financiële sector van Logica Benelux. Hiervoor was hij chief client officer bij Logica en verantwoordelijk voor een aantal grote contracten in de financiële sector.

Logica Benelux Business Consulting wordt aangestuurd door Thomas Breuer. Hij werkt sinds 2006 voor Logica en was recent verantwoordelijk voor de wereldwijde strategische partnerschappen.

Andere leden van het Benelux-managementteam zijn chief financial officer Paul Langendoen, vice president human resources Ido Shikma, Peter Hartog als vice president commercial, Frank van Nistelrooij als vice president public sector en Sake Algra als vice president professional services. Steve Burnett krijgt de rol van vice president operations, Michiel Struijk en is vice president outsourcing. Hans Vets is op 1 maart 2012 benoemd tot vice president Logica België.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-08T16:14:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.