14 Inter Access-professionals slagen voor VCP5

Veertien professionals van ict-dienstverlener Inter Access zijn voor het examen VMware Certified Professional 5 geslaagd. Daarmee is Inter Access volgens eigen zeggen de eerste partner van VMware in Nederland met een zo grote populatie gecertificeerde VCP5-professionals in dienst.

Volgens Inter Acces was het initiatief voor deze certificeringronde meerledig. Als partner van VMware is Inter Access verantwoordelijk voor goed gekwalificeerde en gecertificeerde professionals. Daarnaast wil Inter Access als werkgever investeren in vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling van zijn professionals. Als it-businesspartner wil de dienstverlener klantvraagstukken kunnen oplossen met behulp van de nieuwste technologieën en methodieken.

Uiteindelijk hebben de professionals zelf een heel belangrijke rol gehad in het certificeringstraject. Op eigen initiatief is deze groep medewerkers na werktijd vijf avonden en één dag samengekomen om gezamenlijk aan de slag te gaan met het nieuwe product VMware vSphere. Zo hebben zij zich voorbereid op de eerste mogelijkheid om het VMware Certified Professional 5 (VCP5)-certificaat binnen te halen. Inter Access voorzag in beschikbare opleidingsruimtes, test- en demomateriaal en verdere bijbehorende technische en logistieke faciliteiten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wat droevig om op deze wijze je imago weer op te moeten vijzelen.

In het verleden zijn een aantal van dit soort initiatieven een zachte dood gestorven. Mooi dat het nu wel een certificering op heeft geleverd.

Ik ben laatst een aantal acties en initiatieven van Inter Access tegen gekomen die duiden op betere visie, positieve ontwikkelingen en verbeteringen. Wat mij betreft mogen dit soort onderwerpen met klanten en buitenwereld gedeeld worden.
Ik zie dit zeker niet als “opvijzelen van imago”

Wat bijzonder...ik heb m zelf ook gehaald en ik weet wel zeker dat er bij mijn bedrijf meer werken met een vcp 5!

@Adrie:
Dit is zeker een prestatie als je weet dat deze medewerkers nadat ze de hele dag bij de klant gewerkt hebben, hun avonduren ingezet hebben om samen dit te behalen. Terwijl ze ook recht hebben op het volgen van cursus, overdag.
En dit is ook zeker voor Inter Access als werkgever een prestatie om zo`n grote groep medewerkers zo gemotiveerd te krijgen om dit samen aan te pakken en tot een succes brengen.

In de tijd dat we vaak te horen krijgen dat ICT-leverancier x,y,z, hun medewerkers ontslaan, investeren Inter Access en haar medewerkers in elkaar. Een win-win situatie die gebaseerd is op vertrouwen, duidelijke visie en duurzaamheid.
Ik ben circa 6 maanden werkzaam bij Inter Access. Ik zie behalve dit VMware-traject nog meer interne en externe ontwikkelingen en leuke initiatieven die wat mij betreft voor de buitenwereld zichtbaar gemaakt mogen worden.

Bij de meeste IT-bedrijven is het normaal om hun werknemers de mogelijkheid te geven om te studeren en is het niet bijzonder dat medewerkers hun certificaten behalen.

Bij Inter Access is het blijkbaar wel wereldnieuws als er 5(!!) medewerkers 1 certificaat halen.

Ik heb zelf ook dit certificaat behaald, dus ik snap niet de bijzonderheid van dit nieuws.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-20T09:05:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.