Ictivity helpt Brabant Water aan ECDL

Dit artikel delen:

Brabant Water, leverancier van drink- en industriewater aan de inwoners en het bedrijfsleven in heel Noord-Brabant, traint komend jaar 150 personen voor het Europees Computer Rijbewijs (ECDL). De eerste 45 personen zijn in samenwerking met Ictivity Training getraind en geslaagd. De komende periode worden ruim honderd personen opgeleid.

Het belang van dit computer rijbewijs is het verbeteren van de digitale vaardigheden van gebruikers. Met het Europees Computer Rijbewijs heeft Brabant Water een onafhankelijk toetsinstrument in handen waarmee per gebruiker aangetoond wordt dat ze over de gewenste digitale vaardigheden beschikken.

John de Schepper, hoofd Regio Zuid Oost Brabant Water: ‘In onze dagelijkse praktijk zorgen we dat de waterkwaliteit en dienstverlening van het hoogste niveau is voor onze klanten. Automatisering helpt ons daarbij en speelt daar een steeds grotere rol in. Daar willen we, van monteur tot hoofd regio, goed op voorbereid zijn. Met Ictivity komen we zo een stap verder.'

'Performance management en verbetering (meer doen met dezelfde mensen) is een belangrijk agendapunt voor 2012 bij veel organisaties', zegt Ictivity Training-directeur Toine van Eijk. ‘De eerste stap die organisaties hierin maken is het in kaart brengen en verbeteren van de digitale vaardigheden van de gebruikers. Wij zijn blij dat Brabant Water voor ons gekozen heeft zodat we gezamenlijk deze vaardigheden van hun medewerkers naar een hoger niveau kunnen tillen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-27T11:55:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.