Ordina zoekt nieuwe directeur Business Solutions

ordina

Ict-dienstverlener Ordina moet op zoek naar een nieuwe directeur voor zijn Business Solutions-divisie. Joris Höppener verlaat namelijk per 1 mei 2012 het bedrijf vanwege privéomstandigheden. Hij wordt tijdelijk waargenomen door Marcel van Buren.

Joris Höppener was ook lid van het Executive Committee van Ordina. Hij keert terug naar Japan om zich bij zijn schoonfamilie te voegen. Höppener gaf sinds juli 2011 leiding aan de divisie Business Solutions. Marcel van Buren neemt vanaf 1 mei de leiding van deze divisie ad interim over. Van Buren is sinds 1995 werkzaam bij Ordina in verschillende functies. Sinds 2011 is hij directeur Corporate Affairs & Portfolio en lid van het Executive Committee van Ordina.

De divisie Business Solutions van Ordina richt zich op de ontwikkeling en het in de markt zetten van standaardoplossingen voor marktbrede businessvragen, zoals de doorvoering van nieuwe wet- en regelgeving in de systemen van overheidsorganisaties, hypotheken en vermogensopbouwverwerking, interactieve bedrijfsmodellen of big data-oplossingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-30T09:05:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.