Universiteit Utrecht krijgt nieuwe ICT-directeur

Carolien Besselink wordt de nieuwe directeur informatiemanagement en ict-dienstverlening bij de Universiteit Utrecht. In haar nieuwe functie geeft ze leiding aan de hoofden van de afdelingen Informatiemanagement, de beleidsafdeling en het ICT Service Centrum.

Besselink (1959) is momenteel plaatsvervangend directeur bij de Belastingdienst/Centrale Administratie, en geeft leiding aan de units Gegevens en Informatiemanagement. Ze treedt per 1 juli 2012 in dienst bij de Universiteit Utrecht. Besselink geeft in haar huidige functie leiding aan circa 450 medewerkers.

Carolien Besselink begon haar loopbaan als trainee bij IBM en werkte daar vijftien jaar in technische, advies- en projectmanagementfuncties. Ruim tien jaar geleden stapte zij over naar de rijksoverheid en werkte daar als afdelingshoofd informatiebeleid en als afdelingshoofd ict. Ze is tevens docent Management van IT aan de opleiding Executive Master of IT Auditing van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Carolien Besselink studeerde aan de Technische Universiteit Delft af op computer graphics en volgde de Executive Master of IT-Auditing bij de UvA.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Universiteit Utrecht

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-04T15:56:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.