Azlan besteedt trainingen uit aan Master IT Training

Master it Training en Azlan Education hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Daarbij zal Master it Training de organisatie en uitvoer van alle trainingen op zich nemen. De Citrix-, VMware- en RES-trainers blijven wel in dienst van Azlan. Door de coördinatie van zijn trainingsaanbod uit te besteden, wil Azlan, dochterbedrijf van distributeur Tech Data, zich meer kunnen concentreren op zijn kernactiviteit: netwerk- en datacommunicatiedistributie.

Er is bij de samenwerking geen sprake van een aandelentransactie, vertelt oprichter en algemeen directeur Jasper Voorhoeve van Master it Training. De samenwerking gaat wel verder dan elkaars trainingsaanbod onderbrengen, stelt hij. Het aanbod van Azlan noemt hij een goede aanvulling op het aanbod van Microsoft, Cisco- en Oracle-opleidingen van zijn eigen bedrijf. Naast het coördineren en uitvoeren van de trainingen gaat Master it Training, dat zelf locaties heeft in Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam, gebruikmaken van het Azlan Education-traningscentrum in Zoetermeer.

Master it Training, opgericht in 1999, vierde op 1 mei jongstleden zijn 12,5-jarige jubileum. Het bedrijf biedt trainingen aan op het gebied van systeemontwikkeling, systeem- en netwerkbeheer en kantoorautomatisering. Azlan Education is onderdeel van distributeur Azlan. Het geeft in zijn educatief centrum in Zoetermeer praktijkgerichte trainingen op het vlak netwerken en datacommunicatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-05-14T09:19:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.