Active Professionals lijft CBS Solutions in

Dit artikel delen:
Handen schudden

Ict-dienstverlener Active Professionals uit Capelle aan den IJssel neemt CBS Solutions over. Dit bedrijf uit Barendrecht is een implementatiepartner voor customer relationship management (crm)-software van Sage en Microsoft. Ook biedt CBS Solutions net als Active Professionals bi-oplossingen gebaseerd op Qlikview-software aan. Bij CBS Solutions werken veertien man. De overname past in de strategie van Active Professionals, waar zo'n zestig man actief zijn, om op een breder vlak expertise te kunnen delen.

Active Professionals is in Nederland een van de grotere partners van bi-leverancier Qliktech. Daarnaast is het actief als detacheerder van adviseurs op het gebied van projectmanagement, testen, verbetermanagement, ict, financiën en milieuzaken. Het bedrijf, opgericht in 2005, groeide de afgelopen jaren met name in ict-detachering en business intelligence.

Met de overname van het in 2002 gestarte CBS Solutions, dat Active Professionals al kende via gezamenlijke klanten, wil het detacheringshuis zijn aanbod uitbreiden. De dienstverlening van CBS vormt een goede aanvulling op die van Active Professionals, stelt directeur Jan Kappenburg. 'Met de overname verwerft Active Professionals zich toegang tot complementaire producten, kennis en expertise.' Volgens Edwin Quarles van Ufford, aftredend directeur bij CBS Solutions, biedt de overname voor CBS de kans om op een grotere schaal softwareoplossingen te verkopen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-04T17:46:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.