Projective neemt branchegenoot Prodone over

Dit artikel delen:
Investering

Projective, de Belgische specialist in programma- en projectmanagement binnen de financiële sector, heeft de overname van branchegenoot Prodone in Nederland afgerond. Beide organisaties begeleiden banken, verzekeraars en kapitaalmarkten bij het uitvoeren van verschillende projecten, zoals de implementatie van programma’s voor kostenbeheersing en risicomanagement en uiteenlopende ict-vraagstukken. Door de overname ontstaat een organisatie met twintig medewerkers in Nederland.

In totaal telt Projective, dat buiten België ook nog een vestiging in het Verenigd Koninkrijk heeft, zestig medewerkers. Het bedrijf uit Kontich, in 2006 opgericht, heeft groeiambities en wil een volwaardige dekking verkrijgen in alle belangrijke Europese financiële markten. 'De organische groei verloopt echter niet zo snel als wij graag willen', vertelt oprichter Stefan Dierckx. Daarom is het bedrijf op zoek gegaan naar overnamekandidaten. Na de overname van Prodone uit Badhoevedorp zoek Projective nog naar een acquisitie in het Verenigd Koninkrijk. Het doel is door te groeien naar een organisatie waar in 2014 circa 120 personen werken.

In 2011 behaalde Projective een omzet van bijna negen miljoen euro en een brutowinst van 1,6 miljoen. Voor 2012 verwacht het bedrijf een geconsolideerde omzet van twaalf miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-15T08:40:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.