KPN benoemt Hageman definitief tot CFO

Ict-leverancier KPN wil Eric Hageman benoemen tot chief financials officer. Hageman bekleedde de cfo-positie al sinds januari 2012 ad interim samen met Steven van Schilfgaarde. Hageman gaat waarschijnlijk ook onderdeel uitmaken van de Raad van Bestuur van de onderneming. De voordracht van Hageman wordt aan de aandeelhouders voorgelegd tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (Bava) die naar verwachting gehouden zal worden in september 2012.

Eric Hageman (42) is sinds 2005 werkzaam bij KPN, waaronder in de functie van ceo van KPN Group Belgium. Eerder werkte Hageman bijna tien jaar als zakenbankier in Londen, waar hij bedrijven in de telecom, media en technologie adviseerde. Steven van Schilfgaarde, ceo Corporate Market Nederland, die naast Hageman sinds januari 2012 part-time cfo is, zal deze rol blijven vervullen tot de Bava.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

ICT-leverancier? Ik denk dat KPN zichzelf toch anders profileert ....

En nu is die ook al weer weg..... één jaar, klinkt toch een beetje somber, mede gezien de financiële perikelen en aandeelhouders issues.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-07-03T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.