Zes ICT-start-ups krijgen BrainFrame-status

Ict-start-ups Signips, Seerden Design, WannaBuys, LifestyleSoft, Infotron en Dutch Rose Solutions krijgen komend jaar extra begeleiding en ondersteuning om door te groeien. Zij krijgen de coaching in het kader van BrainFrame, een project van Brainport Regio Eindhoven waarin beginnende ict-bedrijven begeleid worden in de ontwikkeling van hun talent.

Van 4 juni tot en met 4 juli 2012 konden startende ict-bedrijven zich inschrijven voor BrainFrame. Uit de hele Brainport-regio en daarbuiten hebben startende bedrijven met de meest uiteenlopende producten en diensten zich aangemeld. ‘Ze hebben potentieel', zegt Arjen de Koning, juryvoorzitter en eigenaar Paradigit Groep. ‘Wij willen hen helpen hun succesfactor te vergroten en uit te groeien tot succesvolle ondernemingen. Over een paar jaar hoop ik dat deze extra aandacht resulteert in extra banen voor de regio.'

Met het verdienen van de BrainFrame-status krijgen de zes bedrijven komend jaar extra begeleiding en ondersteuning om door te groeien. Na de vakantieperiode krijgen zij eerst gesprekken met bedrijfsadviseurs van Brainport Development. In september krijgen zij de kans om tijdens een diner met juryleden verder kennis te maken en vragen te stellen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-07-16T10:15:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.