Net-academie neemt concurrent iCTS over

Overname

Ict-opleider Net-academie heeft per 1 september 2012 voor een onbekend bedrag de Noord-Hollandse concurrent iCTS overgenomen. iCTS is actief in en rondom Alkmaar en de kop van Noord-Holland, Net-academie heeft verkoopkantoren in Purmerend en Den Helder. iCTS blijft onder de eigen naam bestaan en blijft zich richten op de regio Alkmaar. Bij Net-academie werken acht mensen, bij iCTS vijf.

iCTS heette eerst CTS en is al twintig jaar een gevestigde naam in Alkmaar en de kop van Noord-Holland. Het management van iCTS heeft een stapje terug gedaan en het huidige management van Net-academie, onder leiding van Hans van Oosterhout, gaat de operationele zaken uitvoeren. Met de overname wil Net-academie in eigen lokalen dagelijkse trainingen verzorgen en test- en toetscentrumactiviteiten starten in de kop van Noord Holland. Er zijn geen dubbelfuncties en er worden geen mensen ontslagen. Wel worden de administratieve taken gecentraliseerd.

In company en e-learning

'Vanuit het businessmodel van Net-academie wordt er getraind op de locatie van de klant', zegt opleidingscoördinator Hans van Oosterhout. 'We merken een duidelijke behoefte bij klanten aan trainen buiten de vertrouwde eigen locatie. Met de nieuwe invulling van het management van iCTS krijgen we de mogelijkheid om met drie lokalen onze activiteiten op deze locatie volgens onze filosofie te doceren. De klanten van iCTS behouden de vertrouwde locatie en krijgen nu de mogelijkheden om en in company te trainen én of-school learning(e-learning) in te kopen.'

De trainingsfaciliteiten en trainingsmethodiek van iCTS aan de Edisonweg 14C in Alkmaar blijven bestaan en dit wordt uitgebreid met bedrijfstrainingen van Net-academie. Daarnaast zullen er meer interactieve leermodules uit het portfolio van Net-academie worden toegevoegd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-07T16:07:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.