AB Oost stapt over op MySolution Flex

Dit artikel delen:

De Oost-Nederlandse personeelsorganisatie AB Oost is voor de primaire processen overgestapt op MySolution Flex als standaard oplossing. Deze applicatie is binnen vijf maanden volledig operationeel gegaan voor in totaal negentig gelijktijdige gebruikers van de software verdeeld over zeventien vestigingen.

AB Oost is een coöperatieve onderneming met ruim 45 jaar ervaring in personeelsbemiddeling. AB Oost is actief in werving en selectie, uitzenden, detacheren en payroll. Daarnaast actief in het bemiddelen en uitzenden van EU-medewerkers en personeelsadvies. Het totale proces van AB Oost maakt onderdeel uit van de totaaloplossing MySolution Flex. 'De online ondersteuning via de MySolution-webportal is ver doorgevoerd in MySolution Flex en daarmee maakt AB Oost een enorme efficiencyslag', zegt Martin Engbers, directeur AB Oost. 'De Workflow-engine biedt de mogelijkheid om de werkprocessen specifiek naar de ideeën van AB Oost in te richten.'

Microsoft Dynamics Nav

Via de MySolution-webportal kan AB Oost vacatures plaatsen, web inschrijvingen regelen, het contract- en documentbeheer doen, heeft het inzicht in loonstroken, jaaropgaven en reserveringen en kunnen uren geregistreerd en geaccordeerd worden. Het onderliggende platform van MySolution Flex is Microsoft Dynamics Nav. Het grote voordeel hierbij is dat koppelingen met Outlook/Exchange, Word en Excel al direct beschikbaar zijn vanuit het Dynamics-platform. Hetzelfde geldt voor de ontwikkeling van pda- en telefoonapplicaties die direct aansluiten op de reeds ontwikkelde webservices van MySolution en daardoor snel inzetbaar zijn op de primaire processen van AB Oost.

MySolution Flex is een standaard oplossing voor flexibele arbeid, met als basis Microsoft Dynamics Nav en MySolution Payrolling. De oplossing is specifiek gericht op de uitzend- en detacheringbranche en is bijna acht jaar actief in de markt. MySolution Flex heeft bijna duizend eindgebruikers verspreidt over 44 klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-13T13:23:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.