NGI beloont 9 informaticastudenten met 500 euro

500 euro beloning

Negen studenten in de Informatica en Technische Informatica ontvangen op 30 november 2012 bij de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen te Haarlem een aanmoedigingsprijs van vijfhonderd euro voor hun studieresultaten in het eerste studiejaar. Zij behaalden de beste studieresultaten. Deze Jong Talent Aanmoedigingsprijzen zijn beschikbaar gesteld door het platform voor ict-professionals NGI om de studie in informatica te stimuleren.

NGI-bestuursleden Maarten Emons en Roderik Hamers reiken deze Jong Talent Aanmoedigingsprijzen uit aan Jeroen Castelein (VU), Allard Dupuis (RUG), Stefan Hugtenburg (TU Delft), Jennifer Jochems (Universiteit Leiden), Florian Oosterhof (Tu/e), Tom Sanders (RUN), Harry Smit (UU), Robin de Vries (UvA) en Simon de Vries (UT).

Op 30 november worden in Haarlem bij de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen in totaal 48 Aanmoedigingsprijzen uitgereikt aan jonge talenten in de technische en exacte vakken. Hun gemiddelde eindresultaat is een 9.

M&I/Partners Informatie Scriptieprijs

Daarnaast worden dit jaar nog acht Afstudeerprijzen (van 5000 of 2000 euro) uitgereikt. Eén van deze prijzen, de M&I/Partners Informatie Scriptieprijs, is gewonnen door Okke Schrijvers (Tu/e) voor zijn scriptie over algoritmen voor efficiëntere hoogtemetingen met behulp van Delaunay-triangulatie datastructuur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-28T13:30:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.