Exin benoemt Bernd Taselaar tot directeur

Exin, exameninstituut voor ict'ers, heeft Bernd Taselaar benoemd tot algemeen directeur. Taselaar, afkomstig van branchevereniging ICT~Office, volgt per 1 januari 2013 Michiel van der Lande op. Die gaat met prepensioen. Taselaar was al sinds 2005 lid van het stichtingsbestuur van Exin. Het Utrechtse instituut zegt inmiddels wereldwijd ruim 1,5 miljoen professionals te hebben gecertificeerd.

Taselaar was onder meer operationeel directeur van ICT~Office en directeur van branchevereniging Fenit. Daarnaast was hij bestuurslid van Digital Europe en Witsa, oprichter en voorzitter van de stichting voorbereiding World Congress on IT 2010 in Amsterdam en bestuurslid van de stichting ICT Milieu.

Volgens Bert Melief, voorzitter van de raad van commissarissen, krijgt Exin met Taselaar een nieuw en enthousiast boegbeeld. 'Bernd heeft veel kennis van de it-wereld en een uitgebreid netwerk, zowel nationaal als internationaal.'

Exin noemt zich een internationaal erkende organisatie voor de certificering van professionals in informatiemanagement. Wereldwijd zijn inmiddels ruim 1,5 miljoen professionals door het instituut gecertificeerd. Exin werkt met zo'n duizend geaccrediteerde partners in binnen- en buitenland. Naast het hoofdkantoor in Utrecht heeft Exin nog diverse regionale vestigingen wereldwijd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-10T12:53:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.