Ctac stelt directeur voor innovatie aan

Léon van den Bogaert

Léon van den Bogaert

Ict-dienstverlener Ctac benoemt Léon van den Bogaert tot directeur Innovatie. Hij is sinds 2004, met een korte onderbreking, werkzaam bij Ctac. Van 2004 tot 2008 was hij directeur Hosting en IT Services bij Ctac. Sinds 2010 is hij directeur Managed Services Techniek.

‘Innovatie is niet langer een activiteit die een bedrijf er even bij kan doen’, meent Van den Bogaert. ‘Voor Ctac is innovatie een speerpunt. Daarom vullen we dit onderwerp nu op directieniveau in. We onderstrepen daarmee dat we voorop willen lopen op het gebied van innovatie. Klanten verwachten dat ook van ons. Zij willen van hun ict-partner weten op welke ontwikkelingen zij op welk moment moeten inspelen. Om ze daarbij te helpen, maken wij mensen en middelen vrij om hen daarover te infomeren.’

Ctac heeft met het oog op innovatie speciale Radar-teams geformeerd, die op basis van de nieuwe technologie marktklare oplossingen voor klanten ontwikkelen. Daarnaast onderzoekt Ctac in zijn C-Lab de businessmogelijkheden van geavanceerde technologieën als clouddiensten, mobility en in-memory computing. ‘Onze focus ligt daarbij op het creëren van nieuwe oplossingen die onze klanten concrete waarde bieden’, aldus Van den Bogaert.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-19T09:50:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.