Neomax werft 9 IT’ers tijdens Tweet ‘n Greet

Twitter

De Tweet ‘n Greet die Neomax onlangs hield heeft de it-detacheerder negen nieuwe (senior) support engineers opgeleverd. Voor Neomax een succes en de reden om op dinsdag 12 maart 2013 een tweede sessie te organiseren. In voorbereiding op de sessie kunnen it’ers via Twitter solliciteren.

Net als bij de eerste sessie wordt ook bij de tweede bijeenkomst een korte presentatie gehouden over het werken bij Neomax. Vervolgens hebben de it-professionals een persoonlijk gesprek van een kwartier met een recruiter of accountmanager. Samen wordt ter plekke gekeken naar de mogelijkheden voor het vervolgen van de carrière bij één van de klanten van Neomax.

Aanmelden voor deze avond doen it-professionals door middel van een ‘Twillicitatie’. Kandidaten kunnen via http://neomax.nl/tweet-greet of @NeomaxIT tweeten waarom ze geschikt zijn voor een bepaalde vacature. Vervolgens neemt een recruiter van Neomax contact met de kandidaat op om diegene persoonlijk uit te nodigen voor de Tweet ‘n Greet op het kantoor van Neomax in Almere.

Neomax ontving naar aanleiding van de eerste sollicitatieronde 356 cv’s via een ‘Twillicitatie’. Uiteindelijk zijn er zestien it-professionals naar Almere gekomen en gaan er negen aan de slag bij klanten van de it-detacheerder.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-25T11:49:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.