Klikwork koopt branchegenoot om klanten

Overname

Ict-recruiter Klikwork uit Deventer heeft de activiteiten van branchegenoot Jansen & Jongschaap uit Zwolle overgenomen. De overname is er vooral op gericht om betere vertegenwoordiging te realiseren van Klikwork in Noord-Oost Nederland. Beide bedrijven werkten al samen. Oprichter Edvard Jongschaap wordt ict-recruitmentspecialist bij Klikwork en gaat zich vooral richten op het uitbouwen van de markt in Noord-Oost Nederland.

‘Jansen & Jongschaap heeft een sterke positie in de regio Zwolle opgebouwd en wilde de volgende stap maken’, zegt Klikwork-directeur Marcel van der Meer. ‘Klikwork heeft landelijke dekking, eigen it-jobboards en een concept voor recruitment process outsourcing. Klikwork was daarnaast op zoek naar een partij met een sterke positie in Noord-Oost Nederland. De overname van Jansen & Jongschaap was dan ook snel rond.’

Tweemansbedrijf

Klikwork werkt alleen maar voor dienstverleners en fabrikanten in de ict-branche. De recruiter heeft klanten als Brain Force, Detron, Value Blue, ICT Partners, Immidio, Ictivity, Teconomy, Novade, Point Group en Scholten Awater. Het bedrijf had wel al enkele klanten in Zwolle en omgeving, maar zocht naar meer voet aan de grond in deze regio. Dat werd gevonden bij het tweemansbedrijf Jansen & Jongschaap. Met de andere eigenaar, Iris Jansen, wordt nog gesproken over een functie bij Klikwork.

Na de overname van Jansen & Jongschaap zoekt Klikwork nog versterking van zijn portfolio in Zuid-Nederland. Het bedrijf kijkt onder de rivieren naar bedrijven om over te nemen. Iets concreets heeft Van der Meer nog niet op het oog, maar hij sluit het heel nadrukkelijk niet uit. Ook in het noorden zit Klikwork niet echt sterk, maar daar wordt niet zozeer naar een overname gekeken. ‘Daar zitten voor ons niet zoveel relevante ict-bedrijven.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-04T11:40:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.