Quistor koopt JD Edwards-specialist Steltix Iberia

Dit artikel delen:
Spanje

Steltix, een Utrechtse ict-dienstverlener op het gebied van Oracle JD Edwards EnterpriseOne, verkoopt zijn Spaanse tak aan concurrent Quistor uit Bergen op Zoom. Quistor zegt dat met de overname niet alleen kennis van Oracle JD Edwards meekomt, maar ook van de servicelijnen Oracle Technology en Oracle Business Intelligence.

In september 2011 nam Steltix nog zijn Spaanse branchegenoot en eveneens Oracle JD Edwards-specialist Adiante over om Steltix Iberia meer omvang te geven.  Anderhalf jaar later worden de Spaanse activiteiten afgestoten aan branchegenoot Quistor, een brede ict-dienstverlener op het vlak van JD Edwards. 

Volgens het Utrechtse bedrijf ontbrak de synergie tussen Steltix Iberia en de rest van de Europese vestigingen en gaf het moeizame economische klimaat in Spanje het laatste zetje om de verkoopbeslissing te nemen.

Quistor is sinds de overname van de Italiaanse partner RTT in 2009 ook actief in Zuid-Europa. Het bedrijf versterkt met de overname van Steltix Iberia zijn Spaanse activiteiten. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-25T16:27:00.000Z Rik Sanders