Transavia.com besteedt bus uit aan Rivium

Boeing 737-700 Transavia

Luchtvaartmaatschappij Transavia.com heeft een mantelovereenkomst gesloten voor het beheer van zijn enterprise service bus met ict-dienstverlener Rivium Business Solutions uit Capelle aan den IJssel. Het contract volgt op een proefperiode van een jaar waarin Rivium deze werkzaamheden al uitvoerde. Naast het beheer levert Rivium ook nog adviesdiensten voor aanvullende werkzaamheden.

Het contract maakt Rivium tot vooorkeursleverancier (preferred supplier) van Transavia.com. Het gaat daarbij om lopende werkzaamheden, een beheercontract voor de volledige esb-omgeving en een consultancyopdracht voor aanvullende werkzaamheden.

Rivium is een ict-dienstverlener opgericht in 1997. Het bedrijf biedt een breed spectrum van diensten en producten voor organisaties bij de overheid en in het bedrijfsleven. Bij het bedrijf werken zo’n 125 mensen.

Transavia.com is onderdeel van de Air France/KLM Groep en verzorgt lijndiensten en chartervluchten naar ruim negentig bestemmingen, vooral in en rondom het Middellandse Zeegebied en de belangrijkste wintersportgebieden. De maatschappij vliegt vanaf Schiphol en de regionale luchthavens bij Rotterdam, Eindhoven en Groningen. Bijna 90 procent van de vliegtickets wordt via de website verkocht, met maandelijks 1,5 miljoen unieke bezoekers. Daarmee behoort de maatschappij tot de grootste internetwinkels van Nederland.

De ondertekening

Van links naar rechts: Tjebbe Loonstra (hoofd Informatiemanagement Transavia.com), Evert Jan Bosman (ICT project buyer Transavia.com), Peter Riemens (directeur Rivium Business Solutions) en Han Schutte (vice-president ICT Transavia.com)

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-04T14:44:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.