Peak-IT werft dertig ICT’ers

Ict-dienstverlener Peak-IT in Naarden werft in het tweede kwartaal van 2013 dertig ict'ers. De nieuwe medewerkers zijn nodig om de groei in opdrachten in het eerste kwartaal te kunnen opvangen. De ict-dienstverlener werft de nieuwe medewerkers onder andere met een drive-in bioscoop en een barbecue.

Het bedrijf boekte in eerdere jaren al succes met het idee van een drive-in bioscoop. ‘Vooral ervaren helpdeskmedewerkers, werkplek- & systeembeheerders vinden snel een nieuwe uitdaging binnen één van de lopende projecten’, stelt chief operations officer Maarten Cobelens van Peak-IT.

Medewerkers van het bedrijf krijgen ruime opleidingsmogelijkheden aangeboden, waaronder een hbo-opleiding waarvoor het bedrijf zelf een een studieplan ontwikkelde. De onderneming verwacht dat binnen drie jaar de eerste medewerkers een hbo-studie succesvol afronden.

Barbecue

Het evenement vindt plaats op 31 mei 2013 in Hilversum. Een grote parkeerplaats wordt veranderd in een drive-in bioscoop. Voorafgaand wordt er een barbecue georganiseerd en is er gelegenheid te spreken met medewerkers en accountmanagers. Deelnemers maken kans op een baan én een helikoptervlucht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wow, newsflash, wel 30 stuks!
De economie is gered mensen!
Zou ik er een job krijgen met mijn 15 jaar ict ervaring?

Computable lijkt wel een reclamefolder van Peak, bij iedere scheet komt er weer een draadje.

@goedzopetertje.

Geen nieuws is inderdaad geen nieuws. Het lijkt er op dat computable een wervingschannel is geworden. Dit is niet het eerste bericht dat peak it mensen aanneemt.

Kom op @redactie. Nieuwswaarde nihil tot nul. Wat is de reden voor de redactie om dit te plaatsen?

Leuk voor de medewerkers die een tweede of derde kans krijgen om een opleiding te volgen. De werkgever is het vooral te doen om goedkope krachten en dan kan er wel een knakworstje prikken of een videootje kijken op een verlaten parkeerplaats vanaf. En nog gratis reclame ook via computable. Dit heeft heel weinig te maken met kenniseconomie.

Wat een ongelofelijk slecht artikel. Dit is anti-reclame. Klussen de redacteurs van Computable bij voor Peak-IT?

Tja het is inderdaad wel erg jammer dat Computable zich vooral richt om management en marketing.
Van een 'blad' met de naam 'Computable' zou je toch ook wel regelmatig vakinhoudelijke artikeltjes verwachten.
Er zijn toch zat techneuten die een leuk verhaal kunnen schrijven.

Ik niet nee ! ik kan enkel technische verhalen zonder enige marketing waarde verzinnen, en die schrijf ik al genoeg.

Ik heb vorig jaar eens een keertje bij Peak gesolliciteerd. Na 2 weken nog niks gehoord. 3 x moeten bellen alvorens ik een bijzonder onbeschofte email kreeg van de recruitster... Lijkt me geen reclame voor Peak. Misschien moeten ze eens echte recruiters gaan aannemen bij Peak ipv deze lichtgewichten.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-29T16:30:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.