Theo Rinsema vertrekt bij Microsoft Nederland

Theo Rinsema

Theo Rinsema

De algemeen directeur van Microsoft Nederland Theo Rinsema wordt per 1 juli 2013 verantwoordelijk voor sales, marketing en services in de West-Europese landen. Rinsema is vanaf 2004 werkzaam bij Microsoft Nederland, waarvan de laatste zeven jaar als algemeen directeur. Het is nog niet bekend wie hem als algemeen directeur voor Nederland gaat opvolgen.

In de zeven jaar dat Rinsema aan het roer stond van Microsoft Nederland is de organisatie een veelbesproken voorbeeld van het nieuwe werken geworden. Het Nederlandse hoofdkantoor op Schiphol ontvangt ruim 45.000 bezoekers per jaar en dient als inspiratie voor andere bedrijven als een werkomgeving waar het potentieel van het individu en de organisatie centraal staat. In de zeven jaar dat Rinsema algemeen directeur was stond Microsoft in de top drie van ‘Great Place to Work’, waarvan vier keer op de eerste plaats.

Recent werd het tijdens de eindpresentatie van de vijfde Raad van Anders eens te meer duidelijk dat het nieuwe werken niet alleen goed is voor Microsoft zelf, maar ook de mogelijkheid biedt om sociaal-maatschappelijke vraagstukken beet te pakken. Rinsema was een katalysator in de gesprekken die hierdoor zijn gestart.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Mooiere titel van dit stuk zou zijn: Theo Rinsema gaat Microsoft EMEA sales leiden. Nu lijkt het of hij vertrekt bij Microsoft.
Maar dit zal vast meer lezers trekken...

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-06T15:10:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.