Peak-IT stuurt ICT’er 2 weken naar Turkije

Ict-detacheerder en -dienstverlener Peak-IT stuurt enkele van zijn ict-professionals de eerste twee weken van september naar Turkije om hun MCSA Windows 7-certificering te behalen. Net afgestudeerde ict-professionals op mbo- en hbo-niveau, maar ook ict’ers met een aantal jaren werkervaring kunnen solliciteren voor dit speciale programma. De Peak-IT HBO Academy Turkije geeft ict-professionals naast een volledig betaald studietraject ook een baangarantie van 100 procent.

Om in te spelen op de vraag van de markt organiseert Peak-IT de HBO Academy Turkije. Deze studiereis wordt geheel op kosten van Peak-IT georganiseerd. Zowel de opleiding, hotel en de reis worden verzorgd en het salaris van de ict-professional zal tijdens het verblijf worden doorbetaald. ‘Het is belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en dat wij ze ondersteunen daar waar nodig is’, zegt Peak-IT-coo Maarten Cobelens. ‘Wij investeren graag in de toekomst van jonge ict-professionals om enerzijds de kwaliteit te verhogen en anderzijds ict-professionals een kans te bieden op de arbeidsmarkt. Wij bieden sinds een klein jaar ook hbo-geaccrediteerde ict-opleidingen aan onze medewerkers, die hierdoor aan hun eigen toekomst kunnen werken.’

Selectieprocedure

Peak-IT werkt samen met een opleidingsinstituut in Antalya en het programma zal bestaan uit tien studiedagen, de overige dagen hebben de medewerkers de tijd om het land en de cultuur te verkennen. Het opleidingsinstituut is gevestigd in de wijk Lara. Dit is een nieuwe wijk ten zuidoosten van Antalya. Tevens is dit een nieuwe, populaire vakantiebestemming gelegen aan één van de mooiste zandstranden van Turkije. Voorafgaand aan de reis zal er door middel van een selectieprocedure worden bekeken welke ict-professionals mogen deelnemen aan deze studiereis.

De MCSA Windows 7-certificering toont aan over welke technische en professionele vaardigheden iemand beschikt. MCSA Windows 7 vertegenwoordigt niet alleen de technische kennis van een Microsoft-product maar vertegenwoordigt ook een breder kennisgebied dat de professional in staat stelt om de juiste rol te vervullen in relatie tot het betreffende Microsoft-product en andere Microsoft-technologieën.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Een heel leuk commerciëel stukje van Peakit. Maar .....

Leert Peakit haar personeel ook automatiseren?

Anders krijg je ook hier weer mensen die heel erg aardig in een trucje zijn. En zou dat nou niet zonde zijn?

Helemaal eens Numoquest. Want dit was mid jaren 90 ook al het geval.

En het verbaast me om te zien dat hier nu al weer een 3e artikel aan gewijd wordt. De nieuwswaarde is in mijn optiek daarom ook erg laag.

Klinkt als een wit voetje halen in de media. Het soort businesscase- denken waarbij alleen gelet wordt op de kosten en het behalen van je GOLD membership met Microsoft voor goedkopere licenties. Ik vraag me af in hoeverre de klant geholpen wordt met het feit dat je dure consultant twee weken examenvragen uit zijn hoofd heeft geleerd. Snel leren is ook snel vergeten en te snel gegroeide bomen hebben een dunne stam en kunnen snel omvallen. En daar schiet je bij de klant niets mee op.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-24T09:41:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.