Edwin Hageman volgt Theo Rinsema op

Benelux-baas BT wordt CEO Microsoft Nederland

Edwin Hageman start per 1 september 2013 als algemeen directeur bij Microsoft Nederland. Hij volgt Theo Rinsema op, die zijn carrière voortzet bij Microsoft West-Europa. Hageman komt over van BT, waar hij de laatste drie jaar de rol van chief executive officer Benelux vervulde. In die rol leidde hij de organisatie van een traditionele teleco leverancier naar een netwerkgebaseerde it-dienstenorganisatie.

Als managing director, managed security- and mobility services bij Infonet maakte Hageman, door de overname door BT in 2004, de overstap naar BT Global Services. In deze periode integreerde hij de diensten van Infonet met het wereldwijde portfolio van BT. In 2007 werd hij lid van het Benelux executive-team en verantwoordelijk voor strategie, marketing en producten. Daarnaast was hij ook verantwoordelijk voor het productportfolio voor grootzakelijke klanten in Europa, Latijns Amerika en Asia Pacific.

Hageman startte zijn carrière bij KPN Nederland, waar hij verschillende marketing- en salesrollen bekleedde. Hij verhuisde in 1999 naar de Verenigde Staten om het kantoor van KPN aan de westkust te leiden. Hij kwam in 2001 terug naar Nederland en startte bij Infonet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-08T14:49:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.