DPA hoopt op snel herstel ICT Automatisering

Euro

Ceo Eric Winter van de beursgenoteerde detacheerder DPA ziet nog steeds de logica van een fusie van zijn bedrijf met de eveneens beursgenoteerde ict-dienstverlener ICT Automatisering in Barendrecht. ‘Maar ja, bij een fusie moeten twee partijen er zin in hebben. Een snelle verbetering van de resultaten bij ICT is ook in ons belang.’ DPA houdt zijn aandelenbelang van 20,4 procent in de beoogde fusiepartner.

DPA-ceo Eric Winter gelooft nog steeds in de voordelen van een fusie van zijn algemene detacheringsbedrijf met de gespecialiseerde ict-dienstverlener ICT Automatisering in Barendrecht. ‘Het is verstandig de dienstverlening te verbreden en de onderneming verder te professionaliseren. Maar ICT Automatisering kiest een andere route.’

Daarmee verwijst Winter naar de door ICT Automatisering aangekondigde overname van het middelgrote ingenieursbureau Brandfort in Eindhoven. ‘Het boekenonderzoek loopt. Wij wachten dat rustig af, wij blijven er als aandeelhouder bij betrokken.’

ICT Automatisering geeft op 19 augustus 2013 een toelichting op zijn jaarcijfers tijdens een presentatie in Amsterdam. Over het eerste kwartaal van 2013 boekte de onderneming een omzet van 19,8 miljoen euro, een daling van 5,1 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Het bedrijfsresultaat bleef gelijk op 900.000 euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-06T15:29:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.