TSS past directie PinkRoccade Healthcare aan

Total Specific Solutions (TSS) heeft voor een van zijn ondernemingen, zorgsoftwareleverancier PinkRoccade Healthcare, de directie aangepast. Er komt één algemeen directeur in de persoon van Huub Deterd. Het directeurschap van Ton Hafkamp komt daarmee te vervallen. Hafkamp was algemeen directeur sinds 2007. Wat Hafkamp gaat doen is niet bekend, wel is zeker dat hij TSS verlaat.

Onder leiding van Ton Hafkamp heeft PinkRoccade Healthcare de afgelopen periode een belangrijke groei doorgemaakt. In omvang is PinkRoccade Healthcare gegroeid en is er veel geïnvesteerd in het naar de gezondheidszorgmarkt brengen van nieuwe en innovatieve softwareproducten die gezondheidszorginstellingen helpen zich nog beter te kunnen focussen op het leveren van goede zorg. Daarmee heeft PinkRoccade Healthcare deze fase afgesloten.

Huub Deterd, die sinds 2009 naast Ton Hafkamp als directeur PinkRoccade Healthcare heeft meebestuurd, is zijn opvolger en zal verder werken aan het ontwikkelen en uitbouwen van de onderneming. De tweekoppige post van algemeen directeur wordt nu dus ingeruild voor één persoon. Het directieteam van PinkRoccade Healthcare bestaat vanaf heden uit Huub Deterd als algemeen directeur, Rob Eijbergen als financieel directeur en Pascale Thoma als operationeel directeur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-09T11:42:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.