KPN benoemt Erik Hoving tot groeps-CTO

Erik Hoving

Erik Hoving

Ict-leverancier KPN heeft Erik Hoving (49) benoemd tot group chief technology officer (cto). In zijn nieuwe rol rapporteert Erik Hoving aan KPN-ceo Eelco Blok. Erik Hoving gaf eerder leiding aan KPN’s Strategy, Innovation & Technology Office en was daarvoor cto van KPN Mobile International.

‘Met de creatie van een groeps-cto wil ik het grote belang benadrukken dat technologie en innovatie hebben voor KPN’, zegt Eelco Blok. ‘Op basis van zijn leiderschapskwaliteiten kijk ik uit naar de adviezen die Hoving zal geven aan de raad van bestuur over de technologische keuzes die we maken voor de lange termijn op het gebied van strategische innovatiemogelijkheden.’

Erik Hoving heeft een mba-titel van de Erasmus Universiteit Rotterdam en een mastertitel van de Technische Universiteit Delft. Hij is bestuurslid van TM Forum, de STT (Stichting Toekomst der Techniek) en de ICT Raad.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-28T12:46:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.