Novi komt met opleiding IT-accountmanagement

Hogeschool Novi komt met een hbo-opleiding die zich specifiek richt op it-accountmanagement. Dit is volgens de school een complex en dynamisch vakgebied dat in het huidige opleidingslandschap nog onderbelicht is. Novi signaleert een prangende vraag vanuit de markt naar dit vakgebied. Vanaf januari 2014 is het voor studenten mogelijk zich voor de opleiding IT-accountmanagement in te schrijven.

Met de opleiding IT-accountmanagement speelt Novi in op de marktbehoefte en vult met deze studie de leemte op in het opleidingsaanbod op het gebied van it-accountmanagement. Een van de speerpunten van Hogeschool Novi is de samenwerking tussen het bedrijfsproces en de it. Eerder speelde Hogeschool Novi daar ook al op in door de hbo-opleiding Bedrijfskunde met afstudeerrichting Informatievoorziening. Beide studies kunnen als specialisatie binnen de ict- en bedrijfskundeopleiding worden gevolgd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-24T11:42:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.