Dutchict Group neemt Obtain over

Handen schudden

Dutchict Group neemt een meerderheidsbelang in Obtain uit Amersfoort. Obtain levert diensten op het gebied van datamanagement, business intelligence, softwareontwikkeling en detachering. Dutchict Group beschouwt de overname als een versterking voor zijn positie binnen de mkb-markt. Er werken tien mensen bij Obtain, dat zo'n vijftien jaar actief is op de ict-markt.

Dutchict is in 2012 opgericht en bundelde de krachten van de ict-dienstverleners JMS, s4ict en B+P IT Services. Er werken na de overname van Obtain bijna honderdvijftig man bij het ict-huis, dat zich met zijn werkmaatschappijen richt op bedrijven met een omvang variërend van twintig tot drieduizend werkplekken.

Met Obtain haalt Dutchict Group meer technische kennis in huis, gericht op het vertalen van zakelijke problemen in ict-oplossingen. Obtain zal als zelfstandige business unit binnen Dutchtict Group BV opereren. Oprichter Ronald Peet blijft de directie voeren. Hij verwacht dat zijn bedrijf kan profiteren van de grotere schaal waarop Dutchict Group opereert en meer diensten kan afzetten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-11-26T10:17:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.