Computable selecteert eerste 10 ICT-helden

IT Hero Award 2013

Vaktitel Computable heeft in zijn zoektocht naar de grootste Nederlandse ict-held in 2013 inmiddels tien potentiële winnaars geselecteerd die door een vakkundige jury beoordeeld gaan worden. Er kunnen voor deze prijs nog steeds mensen worden aangedragen. Tijdens het Management & IT Symposium op 10 december 2013 in het Spant in Bussum wordt de IT Hero Award 2013 uitgereikt.

Middels de IT Hero Award 2013 wordt een persoon onderscheiden die binnen de it een wezenlijk verschil heeft gemaakt. De voordracht moet onderbouwd worden met een project in het bedrijfsleven, de publieke sector of op maatschappelijk vlak. Uit alle voorgedragen personen zijn inmiddels tien kandidaten geselecteerd die allen voor de titel in aanmerking komen. Er is door de vakjury geen maximum gesteld aan het aantal voordrachten, dus er kunnen nog meer personen aangedragen worden. De vakjury bestaat dit jaar uit Durk Jan de Bruin (oprichter Startpagina), Henkjan Smits (Business X-factor) en Frits Bussemaker (CIONET)

Dit jaar wordt op 10 december voor het eerst het Management & IT Symposium georganiseerd in het Spant in Bussum. Dit evenement is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de jaarcongressen Agile Consortium, ASL BiSL Foundation, BPM-Forum, itSMF en het Ngi. Voor de competitie spelen leeftijd, branche en functie geen rol, zolang het maar iemand is die een wezenlijke verandering heeft veroorzaakt in het it-landschap.

Nomineer nu!

Nominaties kunnen worden opgegeven via de site. De winnaar wordt door een vakkundige jury gekozen en wordt op 10 december 2013 tijdens het Management & IT Symposium bekendgemaakt. Dus ken je een persoon die deze award verdient? Geef deze persoon dan vandaag nog op via het aanmeldformulier.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-12-03T11:28:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.