CEO Marjo Wildvank verlaat SIG

Stokje doorgeven

Software Improvement Group (SIG) verliest per 1 januari 2014 zijn ceo Marjo Wildvank. Na dertien jaar leiding gegeven te hebben aan de softwareadviseur, gaat hij met pensioen. Wildvank wordt opgevolgd door Philip Hennemann, oprichter en ceo van sportmakelaar InfoStrada Sports.

‘Marjo Wildvank is dertien jaar lang een drijvende kracht en een inspiratie geweest’, zegt Tobias Kuipers, cto en mede-oprichter van SIG. Directeur R&D Joost Visser vult aan: ‘Wildvank is instrumenteel geweest in het tonen hoe een academische spin-off een winstgevend bedrijf met meer dan tien miljoen euro omzet kan worden, zonder de innovatieve kracht en zijn academische achtergrond te verliezen.’ Wildvank blijft aan als non-executive bestuurder.

SIG heeft Philip Hennemann aangesteld als nieuwe ceo. ‘We zijn zeer blij dat Hennemann toetreedt tot ons managementteam als ceo’, vervolgt Kuipers. ‘Zijn ervaring in sales en marketing en zijn ervaring in het laten groeien van InfoStrada Sports zullen cruciaal zijn in de volgende fase van internationale groei voor SIG.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij SIG

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-12-20T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.