Personeel neemt Mediaan/ABS over

Handen schudden

Ict-dienstverlener Mediaan/ABS uit Heerlen is overgenomen door vier medewerkers van het bedrijf. Die groep vormt het nieuwe managementteam. Voormalig eigenaar Leon Beerendonk (63) blijft als medeaandeelhouder en voorzitter van de raad van commissarissen verbonden aan het bedrijf. Onder leiding van het nieuwe management moet Mediaan een nieuwe groeifase ingaan.

Joachim Depper is aangesteld tot ceo van de holding. Elmer Nelis is benoemd tot managing director van de holding en international technology. Marco Peters is managing director van de holding en verantwoordelijk voor consultancy in de Belgische tak van het bedrijf. Marcus Vengels is benoemd tot managing director van de holding en verantwoordelijk voor consultancy in Duitsland.

Volgens de voormalige directeur en grootaandeelhouder Leon Beerendonk (63) is de overname door eigen personeel de beste garantie voor het zelfstandig en onafhankelijk voortbestaan van de ict-dienstverlener op de lange termijn.

Het Limburgse ict-bedrijf heeft vestigingen in Heerlen, Duitsland en België en telt 85 medewerkers. De ict-dienstverlener richt zich sinds 1984 op onafhankelijk ict-advies, software-ontwerp, de begeleiding van automatiseringsprojecten en maatwerk voor organisaties bij de overheid, in het onderwijs, de telecomsector en het mkb.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Prachtig nieuws. Gents, Proficiat!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-01-20T14:05:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.