CJIB stelt Henkjan Derks als ICT-directeur aan

Henkjan Derks

Henkjan Derks

Henkjan Derks is benoemd tot directeur Bedrijfsvoering & ICT bij het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB). Het CJIB is een onderdeel van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Naast directeur Bedrijfsvoering & ICT wordt hij plaatsvervangend algemeen directeur. De exacte datum van zijn indiensttreding is op dit moment nog niet bekend.

Henkjan Derks is momenteel nog hoofd klantencontact en programmamanager bij uitkeringsinstantie UWV. Sinds de oprichting in 2002 werkt hij voor het UWV en vervulde daar verschillende functies, waaronder die van regiodirecteur. Sinds medio 2010 is hij directeur van de zeven contactcenters van UWV. Derks is zijn loopbaan begonnen als politieambtenaar. Henkjan Derks studeerde bedrijfskunde bij de Academische Opleidingen Groningen (AOG Scool of Management) en behaalde in 2007 zijn Master op het gebied van Businessstrategy en Verandermanagement.

Derks wordt op ict-vlak ondersteund door Geert Dedden, die per 1 januari 2014 is aangesteld als strategisch manager ict. Dedden werkt al zeven jaar in verschillende ict-functies bij het CJIB. In januari 2007 kwam hij binnen als teammanager applications binnen de unit ICT Exploitatie. Vier jaar later werd hij de unitmanager van deze dienst. Per augustus 2013 werd hij aangesteld als kwartiermaker ict waarna zijn huidige ict-functie volgde.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-02-04T11:58:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.