Robbert Bakker verruilt Atos voor Ciber

Robbert Bakker (51) is benoemd tot managing director van Ciber Nederland. Hij vervangt Wil Daniels die vanaf januari 2012 op die positie zat. Daniels treedt toe tot de directieraad van Ciber International. Bakker werkte voor zijn overstap naar Ciber als director consulting & technology services bij ict-dienstverlener Atos.

Hij is aangetrokken om de marktpositie van de Nederlandse organisatie van het ict-adviesbedrijf te verstevigen. Volgens de nieuwe algemeen directeur trekt de markt momenteel aan. 'Dit is het ideale moment om verder te innoveren en onze klanten te adviseren en te ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen.'

Voordat Bakker in dienst trad bij Ciber was hij werkzaam als director consulting & technology services bij Atos. Daarvoor werkte hij voor Akzo Nobel, LogicaCMG, Hewlett Packard. Daar legde hij zich vooral toe op strategische, tactische en operationele verbeteringen om de groei en prestaties van de bedrijven of divisies te verbeteren.

Na zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit van Twente, werkte Bakker acht jaar als business consultant voor Akzo Nobel. Daarna is hij ruim vijf jaar actief geweest als marketing en sales manager in Nederland en Noord-Amerika.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-03-13T11:59:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.