Avance ICT Groep koopt en verhuist Jewotech

Dit artikel delen:
Overname

Jewotech IT Solutions uit Almere heeft zich aangesloten bij Avance ICT Groep Nederland. Jewotech is gespecialiseerd in applicatie-packaging en virtualisatie, applicatiemanagement en detachering. De ruim dertig medewerkers verhuizen naar het nieuwe kantoor van Avance ICT Groep in Purmerend. Hierdoor komen er ongeveer zestig mensen te werken bij het onderdeel Avance Application Management.

Ict-dienstverlener Avance ICT Groep Nederland is per 1 april 2014 in Purmerend gestart met de nieuwe vestiging Avance Application Management. Binnen deze werkmaatschappij komt een packaging-straat waardoor de projecten ‘in huis’ kunnen worden uitgevoerd. Jewotech verhuist naar de nieuwe locatie in Purmerend en met bijna zestig packaging-specialisten kan Avance in de behoefte van de markt voorzien op detacheringsbasis. Op projectbasis kunnen er in huis of op locatie applicaties worden gevirtualiseerd en kan er applicatiemanagement worden opgezet. Daarnaast zullen er trainingen worden gegeven over producten als App-V, ThinApp en MSI.

Migratie naar Windows 7

Door het opzetten van een packaging expertise centrum in Purmerend en de overname van Jewotech behoort Avance volgens eigen zeggen tot de grotere spelers op het gebied van packaging en virtualisatie binnen Nederland. Algemeen Directeur van Avance Ron Stomp: ‘Avance wordt vaak ingeschakeld bij migratieprojecten. Deze maand ronden we een grote uitrol af bij Erasmus MC waar we dertienduizend werkplekken naar Windows 7 hebben gemigreerd. Bij toekomstige projecten kunnen wij nu het totale project aannemen inclusief het packagen van alle applicaties tegen een vaste prijs per applicatie.’

‘De combinatie detachering en projecten is in mijn ogen ideaal’, meent algemeen directeur van Jewotech Jeroen Wolff. ‘Als detacheringsopdrachten aflopen, kunnen de specialisten indraaien bij de projecten. Tevens kunnen we projecten eenvoudig up- en downscalen met een flexibele groep specialisten vanuit de detachering.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-04-11T11:15:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.